Tetoválás eltávolítás lézerrel

A lézeres tetoválás eltávolítás megjelenése előtt általában csak plasztikai sebészeti megoldással lehetett a tetoválást eltüntetni. A tetoválás eltávolítás lézerrel korszerű és biztonságos módja, hogy megszabaduljon nem kívánatos tetoválásaitól. Szakszerű lézeres tetoválás eltávolítás Budapesten és Dunaújvárosban >>

Rendelőink elérhetősége

A tetoválás szokása szinte végig kíséri az emberiség történetét. Napjainkban is reneszánszát éri. Gyakran keresik azonban a lehetőségét a megunt, zavaróvá vált tetoválás eltávolításának. Erre adunk biztos megoldást. Mutatjuk a tetoválás eltüntetés részleteit.

Így történik a lézeres tetoválás eltávolítás budapesti és dunaújvárosi rendelőnkben

Hogyan történik? Az eltávolításhoz használt lézer berendezés olyan hullámhosszú és teljesítményű lézersugarat állít elő, amely úgy megy át a bőrön, hogy azt nem károsítja, majd a festékszemcsék az energia hatására széttörnek. További szakmai érdekességek a témában itt.

A darabokra robbant festékszemcséket pedig a nyirokkeringés elviszi a bőrből. Elsősorban a fekete és kék festékszemcséket képes hatékonyan összetörni az alkalmazott lézer. Egyéb színek esetén a hatás jóval kisebb.

A tetoválás eltüntetése lézerrel érzéstelenítést nem igényel. A tetoválás készítéséhez hasonló érzettel jár.

Természetes kérdés, hogy hány kezelés szükséges. Tekintettel arra, hogy az eltávolításhoz a szervezet ( a nyirok keringés ) segítségét vesszük igénybe, így a tapasztalat alapján azt lehet mondani, hogy 2-4 kezelés biztosan szükséges.

A festékmennyiség, a festés mélysége, esetleges más színű színezőanyagok miatt a kezelések száma emelkedhet. Egy-egy beavatkozás között 4-6 hét várakozás ajánlott. Az eredményt megbeszéljük a beteggel, közösen döntünk a további kezelésekről.

Tetoválás eltávolítás házilag

A tetoválások eltávolítására számos házilagos ötlet látott napvilágot, amióta a tetoválás szokása létezik. Ezek az eljárások a bőrt minden esetben károsítják.

Enyhébb, de sok esetben súlyos hegesedést eredményeznek. Orvos-szakmai szempontból biztosan nem ajánlottak.

A tetoválás eltávolítás krémmel, sem biokémiai úton nem hatékony megoldás.

Lézeres tetoválás eltávolítás utáni teendők

A lézeres tetoválás eltávolítás után a kezelt felület érdemi utókezelést nem igényel. A szétrobbanó festékszemcsék néha pontszerű sebet ejtenek a bőrön, mintha „belülről szúrnák át”.

Ilyen esetben 1-2 napig bőrfertőtlenítést lehet alkalmazni, de természetesen ezek a pontszerű sebek kötözést nem igényelnek.

Korábbi pácienseink maximálisan elégedettek.

Lézeres tetoválás eltávolítás milyen testtájon alkalmazható?

A tetoválás eltávolító lézerkezelés bármilyen testfelszínen alkalmazható.

Nagy kiterjedésű, teljes végtagon vagy testen elhelyezkedő tetoválás is elvileg eltávolítható, azonban a nagy festékmennyiség miatt ilyen esetben a kozmetikai eredmény bizonytalan.

Lézeres szemöldök tetoválás eltávolítás

Az elcsúszott szemöldök tetováláson lehet segíteni. Lézersebészetünkön a lézeres szemöldök tetoválás eltávolítás és egyéb sminktetoválás eltávolítása és eltüntetése is rutinbeavatkozás.

A lézeres szemöldök tetoválás eltávolítás vélemények általánosságban megerősítenek bennünket abban az eltökéltségünkben, hogy igenis, biztos megoldást tudunk nyújtani. Keressen bennünket budapesti vagy dunaújvárosi elérhetőségeinken!

A tetoválás eltávolítás ára

Lézeres tetoválás eltávolítást budapesti és a dunaújvárosi rendelésen egyaránt végezzük.

A tetoválás eltávolítás árai az adott rendelő lapján érhetőek el, azonban az árak pontosításához minden esetben előzetes megbeszélés szükséges, hiszen a méret, a tetoválás típusa miatt változhat a tetoválás eltüntetés ára.

Rendelőink elérhetősége

Tetoválás eltávolítás lézerrel

Foglaljon időpontot: